informatie druktechnieken
op vilten kerstmutsen...


 

DRUKAFMETINGEN

  • voorzijde rode gedeelte (front red part) : 60 x 100 mm
  • achterzijde rode gedeelte (back red part): 60 x 100 mm
  • voorzijde wittte boorde(front white part): 30 x 100 mm
  • achterzijde witte boord (back white): 30 x 100 mm

TIP bij keuze van druktechniek:  

  1. Bestaat uw logo uit 1 kleur kies dan voor  transfer drukgoedkoopst
  2. Bestaat uw logo uit veel verschillende kleuren en/of  kleurverloop kies dan voor digitaal tranfer =  iets duurder
  3. Wenst u een luxe uitvoering...  kies voor borduring = duurst

 

[Welk drukbestand moet ik aanleveren voor de gekozen druktechniek?]


Zeefdruk transfer

1 Transferdruk:  Eerst drukken we in zeefdruk de kleuren op een transfervel. Dan wordt dit vel via een warmtepers op de goederen overgezet. Vooral bij moeilijk hanteerbare producten passen we dit toe of waarbij de ondergrond een te inkt-opslorpend karakter heeft. 

Digitale transfer

2 Digitale transfer: Uw logo met eventueel tekst wordt op een witte transfervel gedrukt waarna het logo computergestuurd met een ruime contour rond het beeld en tekst uitgesneden wordt. Achteraf wordt de soeple transfer onder hoge temperatuur op de kledij of goederen aangebracht. Deze techniek wordt heel vaak gebruikt bij complexe logo’s of beelden. Ideaal bij het drukken van full color logo’s en foto’s.“Iedereen kent ze wel van de kledij van K3 en andere studio 100 producten”

Borduren

3 Borduring: Is een techniek waarbij het logo op het artikel genaaid wordt. Deze techniek wordt vaak gebruikt op petten, tassen en andere textiel artikelen. De prijs van de borduring is afhankelijk van de hoeveelheid steken en de grootte van het logo. De kleur van het gebruikte draad bepaald de keur van het logo. We kunnen een artikel met maximaal vijftien kleuren borduren. Voor een borduring moet er eerst een borduringskaart worden gemaakt. Logo’s die helemaal vol moeten woren geborduurd en logo’s met een zilveren of gouden draad zijn duurder om te maken.  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NL FR EN

Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid